Kurser - Sydvestjylland

Sydvestjylland

Viden i bevægelse

I brødets navn – til mavens gavn

...

NYHED - Brødbage-kursus

Brød bagt af uraffineret korn kan være en ren nydelse for kroppen. Det forudsætter bare at vi lærer langtids bagemetoder. Her er chancen for at stifte bekendtskab med såvel honning-salt metode, som ferment, surdej og 1 gram gær metoden. Vi vil meget bruge de gamle kornsorter som spelt, emmer og enkorn. Samt svedjerug, kamut (kæmpe durum) og ølandshvede. De fleste opskrifter er med inspiration fra Jørgen Ussing fra Aurion og hans bog ”Nutidens brød af fortidens korn, samt Aurions bagebog  - Så kom og oplev et par arbejdsomme dage i brødets navn. Medbring helst bageforme, da vi skal nå at bage mange slags brød, nogle boller og måske lidt kage. Vi vil prøvesmage det hele for at bringe resten med hjem til familie og bekendte. Jeg satser på at vi laver både aftensmad fredag (suppe med kogte korn) og lørdag: sen morgenmad (boller og grød) suppleret med prøvesmagning af alle de bagte brød sidst på dagen.

Praktisk information

Materialepris er ca. 200 kr pr. person

  • Nummer 182402 - I brødets navn – til mavens gavn
  • Start 09.03.18 kl. 17:00-21:00
  • Underviser(e) Ritta Kloppenborg
  • Adresse Lykkesgårdskolen, Abildvej 25, 6800 (kort)
    Hjemkundskab
  • Lektioner 15,00
  • Priser
    Almen   DKK 675,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
09.03.2018 17:00-21:00 Lykkesgårdskolen Ritta Kloppenborg Kort
10.03.2018 09:00-10:00 Lykkesgårdskolen Ritta Kloppenborg Kort

Underviser

Ritta Kloppenborg