Kurser - Sydvestjylland

Sydvestjylland

Viden i bevægelse

Glas kunsthåndværk

...

NYHED

På dette hold er der kun plads til 5 kursister, så vil du have en plads skal du slå til nu, hvis du vil stifte bekendtskab med glaskunsthåndværk i et rigtigt glas værksted, og lave din egen glaskunst. Vi arbejder med vindues glas og drysfarve, samt bulls eye, farvet glas, metaller og sand. Det giver mulighed for at udfolde sig kreativt med både figurer, fade, billeder, skåle m.v.

På kurset lærer du at skære og farvelægge dine egne ting, samt lime, slibe og sætte dem på fod.

Vil du inspireres kan du under Lundgård Glas på www.facebook.com se hvad jeg laver, eller du kan besøge mig i værkstedet på Skolegade 1 i Årre. Der er åbent hver torsdag fra 14 til 18. Har du spørgsmål iøvrigt, kan du ringe til mobil 51 51 40 86

Kursuspris er excl. materialer, som betales på dagen til underviser.

  • Nummer 172256 - Glas kunsthåndværk
  • Start 19.10.17 kl. 18:15-21:45
  • Underviser(e) Hanne Marie Lundgård
  • Adresse Lundgård Glas, Skolegade 1, 6818 (kort)
    Glasværkstedet
  • Lektioner 4,00
  • Priser
    Almen   DKK 300,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
19.10.2017 18:15-21:45 Lundgård Glas Hanne Marie Lundgård Kort

Underviser

Hanne Marie Lundgård
Kort om mig selv:  Jeg er uddannet sygeplejerske, har arbejdet overvejende med kræftpatienter på sygehuset samt var med til at starte kræftrådgivningen op i daværende Ribe amt, hvor jeg arbejdede som rådgiver/terapeut, det bedste og mest givende job jeg har haft. I 2005 gik jeg ned med stress, og fik efter 5 år på midlertidig pension, en permanent pension. Jeg/vi har fået rigtig god hjælp hele vejen igennem fra alle sider.
Jeg har lært kunsten, at passe på mig selv, derfor har jeg det i dag rigtig godt.
Jeg stiftede bekendtskab med glasarbejdet hos en lokal kunstner. Arbejde derefter med glas,  på værestedet i Varde én gang om ugen hos en kunstner/ ansat, som lærte mig rigtig meget. Efter nogle år der blev jeg KÆRLIGT smidt ud og har siden haft mit eget værksted/butik i Årre, nu på 6. År. Har holdt kurser løbende gennem alle årene. Har også deltaget i kursus hos vores leverandør cerama. 
 
Jeg arbejder med float ( vinduesglas) og Bulls eye ( farvet glas) som jeg fuser(sammensmeltning af to eller flere slags glas) og slumper( nedsmeltning i forme) så det bliver til fade/ skåle. Derudover laver jeg utallige figurer, billeder, stænkplader, skulpturer, tallerkner o.m.a.  Hovedparten af det jeg laver er bestillingsopgaver. Jeg kombinere gerne andre materialer, metal, småsten, træ e.l. Så har du et smukt stykke træ/drivtømmer som du gerne vil dekorere, medbring det og vi kigger på mulighederne sammen. 
I kan se mere på min Facebook side: Lundgård glas, ellers ring på 51514086 for yderlige spørgsmål