Foredrag - Sydvestjylland

Sydvestjylland

Viden i bevægelse

De hjernevaskede aber - om hvordan TV har gjort danskerne til en hjernedød dyreflok

...

Foredraget er en gennemgang af mediernes gennemtænkte snyderi og psykologisk præcise målgruppetankegange. Og Jeppe Søe får rigtigt gode reaktioner på foredraget. Folk er bagefter både rørte, rasende, rystede og mange gange klar til et opgør med det, som de selv som seere har været med til at skabe.

Foredraget provokerer på en humoristisk måde og indeholder både en gennemgang af hvorfor vi ser Paradise Hotel, Amalies verden, X factor og Vild med Dans – samt hvad det gør ved os, at nyhederne også er blevet til underholdning og at politikerne går med på den cirkus-forestilling. Jeppe Søe giver eksempler på snyd i både nyheder og underholdning, der gør at folk  ikke ser TV på samme måde  efter foredraget.

Foredraget er folkeligt i sin form, så det både indeholder humor og holdning. Det er lavet, så det giver en grundlæggende viden om medier og dennes tankegange i forhold til hvad vi er for en størrelse – og går i dybden med, hvorfor vi alle er blevet til en abeflok, der gaber i sofaen – mens livet passerer os udenfor.

Jeppe Søe´s foredrag er altid dagsaktuelle og tager udgangspunkt i det, der er oppe i de dage det afholdes.

Vi kan ændre verden. Hvis vi vil…

  • Nummer 178002 - De hjernevaskede aber - om hvordan TV har gjort danskerne til en hjernedød dyreflok
  • Start 20.11.17 kl. 13:00-15:00
  • Underviser(e) jeppe Søe
  • Adresse Hellehallen, Vrenderupvej, 6818 (kort)
    Gymnastiksal
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 50,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
20.11.2017 13:00-15:00 Hellehallen jeppe Søe Kort

Underviser

jeppe Søe

Jeppe Søe startede med at holde foredrag i 1991. Det kan man høre!

Han er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere – og sætter ord på den virkelighed, som tilhørerne befinder sig i – hvad enten det er en folkeskole, et sogn, en højskole, en virksomhed, en kommune eller roxkscenen på Nibe Festival.

Jeppe Søe er et sikkert valg, viser tilbagemeldingerne…